Niek van der Sluis

Adres
Contactgegevens
Telefonisch bereikbaar op werkdagen

Niek van Drijvend Wonen

Indien nodig wordt samengewerkt met anderen met ervaring in het vakgebied.

Niek is…

Opgegroeid met interesse in wat op en aan het water mogelijk is. Eerst varend (vooral zeilend) in diverse soorten boten, later ook wonend op het water. Vanaf 1990 eerst in een krakkemikkig arkje, en nog twee arken en verbouwingen verder werd nar eigen ontwerp een nieuwe woonark glasdicht afgebouwd en zelf afgebouwd.
Nog steeds ook varend te vinden op het water, voorheen in allerlei soorten boten. Tegenwoordig vooral in een stalen (voormalige) reddingsloep uit 1938 of zeilend in een Marieholm IF, een klassieke Zweedse polyester S-spant uit 1973.

Uiteindelijk tot een keuze gekomen ook te werken op het gebied van (wonen op het) water, met een technisch/commerciële achtergrond. Vanaf 1999 formeel met een eigen bedrijf, actief met een brede vorm van dienstverlening. En als 60+er nooit te oud om te leren.

Ook op internet actief, in het verleden als oprichter en beheerder van de websites Woonbotenland (voorheen Woonbootplaza) en Woonbotenmakelaar. En uiteraard met de bedrijfssite DrijvendWonen.

Voltijd werkzaam op het vlak van Drijvend Wonen. Met ruime ervaring met betrekking tot woonbootmakelaardij (aan- en verkoop), taxaties, nieuwbouw, begeleiding bij vervanging of verbouwing, vergunningverlening, kleinschalige projecten, conflictbemiddeling. Gericht op de woonvorm, vooral op de mensen die daarvoor kiezen en ermee te maken hebben.

 

Graag zal ik u op het gebied van drijvend wonen (alle soorten woonboten) van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

Niek van der Sluis