Utrecht – Richard Wagnerlaan 122

Status: Verkocht
Koopprijs: € 345.000,- k.k.
Adres: Richard Wagnerlaan 122
Postcode: 3533 GE
Plaats: Utrecht
Provincie: UTRECHT
Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed
Aantal Kamer(s): 3
Parkeer faciliteiten: Openbaar parkeren
Woonoppervlakte: 60 m2
Soort: Woonboot
Dak type: Plat dak
Soorten verwarming: Gaskachels
Soorten: Geen garage
Perceel: 170 m2
Soort: Vrijstaand hout
Aangeboden sinds: 19 mei 2022
https://drijvendwonen.nl/ Verkoopmakelaar
Contact informatie

Verkocht

€ 345.000,- k.k.

OMSCHRIJVING

Bezichtigingen zijn niet meer mogelijk. Er is erg veel belangstelling. Momenteel wordt een traject van bieden bij inschrijving afgehandeld.

/////

Wilt u op het water in Utrecht wonen, op een rustige locatie met veel groen? Dat is mogelijk in deze woonark aan de Richard Wagnerlaan.

Deze fijne woonark ligt op een aantrekkelijke locatie in de wijk Oog in Al. Op de oever is een tuin in gebruik en aan de waterzijde bevindt zich bij de woonkamer een terras. De ark is gelegen aan een rustig pad.

De ark heeft alle vertrekken gelijkvloers en is van links naar rechts ingedeeld met twee slaapkamers, een badkamer, een hal/entree, een keuken en een woonkamer.

Onder de vloer is in de droge betonbak veel bergruimte bereikbaar via luiken in de vloer.

Bij de woonark is aantrekkelijke buitenruimte aanwezig. De oever is ingericht als tuin met een oppervlakte van circa 90 m2. De tuin is ingericht met groen en deels met verharding. Naar keuze is het mogelijk heerlijk buiten in de zon of juist op een schaduwplekje te vertoeven, in de tuin en ook aan de waterzijde op het terras.

Aan de overzijde van het water is de Leidseweg. Op die locatie is er weids uitzicht, tegenover een zijstraat (de Ravellaan).

Rondom deze drijvende woning zijn er mogelijkheden voor waterbeleving. Wilt u op uw SUP board het water op? Of wilt u een rondje varen? Er is de mogelijkheid bij de woonark een recreatievaartuig af te meren, waarmee u kunt genieten van het varen op de Utrechtse singels en grachten of u wat verder weg kunt gaan.

Met de fiets is in zo’n 10 minuten het centrum van Utrecht te bereiken. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer. In de straat en de aangrenzende straten is deels gratis parkeergelegenheid. De snelwegen A2, A12 en A 27 zijn goed bereikbaar.

In de buurt zijn allerlei voorzieningen aanwezig, onder meer scholen en winkels. En bijvoorbeeld het zwembad Den Hommel bevindt zich op loopafstand.

De woonark wordt comfortabel verwarmd door gaskachels. De kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

De ark heeft een vaste ligplaats in de gemeente Utrecht, ingetekend in de gemeentelijke Havenatlas en opgenomen in het bestemmingsplan. Zoals gewoonlijk zijn de ligplaats en oever eigendom van de gemeente. Voor het gebruik wordt aan de gemeente circa € 750,- per jaar betaald.

Deze woonark is ingeschreven in het schepenregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypotheek. Gewoonlijk is een hypotheek mogelijk bij de Rabobank, die voor woonboten specifieke regels hanteert. Bij de verkopende woonbotenmakelaar kunt u informeren naar de mogelijkheden.

Een gunstige bijkomstigheid: er hoeft geen overdrachtsbelasting betaald te worden. Voor de overdracht dient een notaris gekozen te worden die ervaring heeft met woonboten.

Heeft u interesse in deze woonark en wilt u de ark bezichtigen?
Reageer dan op deze advertentie met de keuze:
Plan een bezichtiging.
We nemen dan spoedig contact met u op.

Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Bij woonboten is de regelgeving en de bepaling van het aantal m2 en m3 woonruimte veelal afwijkend van woonhuizen. Het aantal m2 en m3 is bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

ANDERE AANBIEDINGEN

VERKOCHT

€ 249.000,-

Adres: Zuidervaartdijk 107rood
Plaats: KROMMENIE
Oppervlakte: 62
Kamers: 3

Bekijk dit object »

VERKOCHT

€ 569.000,-

Adres: Billitonkade 148
Plaats: UTRECHT
Oppervlakte: 88
Kamers: 4

Bekijk dit object »

VERKOCHT

€ 925.000,-

Adres: Onderlangs 120
Plaats: ARNHEM
Oppervlakte: 250
Kamers: 8

Bekijk dit object »