Utrecht – Richard Wagnerlaan 132

Status: Verkocht
Koopprijs: € 315.000,- k.k.
Adres: Richard Wagnerlaan 132
Postcode: 3533 GE
Plaats: Utrecht
Provincie: UTRECHT
Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed
Aantal Kamer(s): 2
Parkeer faciliteiten: Openbaar parkeren
Woonoppervlakte: 50 m2
Soort: Woonboot
Dak type: Zadeldak
Soorten: Geen garage
Perceel: 70 m2
Soort: Vrijstaand hout
Aangeboden sinds: 8 april 2022
https://drijvendwonen.nl/ Verkoopmakelaar
Contact informatie

Verkocht

€ 315.000,- k.k.

OMSCHRIJVING

Bezichtigingen zijn niet meer mogelijk. Momenteel loopt een traject van bieden bij inschrijving.

/////

Wilt u in Utrecht op het water wonen, op een rustige locatie met veel groen? Dan is dit uw kans.

Deze ruime woonark ligt aan de Richard Wagnerlaan in de wijk Oog in Al. Op de oever is een tuin in gebruik en aan de waterzijde is een terras gesitueerd. De ark is gelegen aan een rustig pad.

De ark heeft alle vertrekken gelijkvloers en is als volgt ingedeeld. Door de voordeur via de entree/hal is naar rechts de woonkamer bereikbaar. Daaraan is een half open keuken geschakeld. Vanuit de woonkamer/keuken is via openslaande deuren een inpandig terras te betreden. Vanaf het terras is er toegang tot een inpandige berging.
Aan de linkerzijde, vanuit de hal bereikbaar, bevinden zich een ruime slaapkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, een wastafelmeubel en een bad/douche-combinatie.

Onder de vloer is in de droge betonbak veel bergruimte bereikbaar via twee grote luiken (in de hal en in de keuken).

Bij de woonark is er veel ruimte om buiten te zijn. De oever is ingericht als tuin met een oppervlakte van circa 90 m2. De tuin is fraai ingericht met groen en deels met stenen en een houten vlonder. Naar keuze is het mogelijk heerlijk buiten in de zon of juist op een schaduwplekje te vertoeven, in de tuin en ook aan de waterzijde op het inpandige terras.

Aan de overzijde van het water loopt de Leidseweg. Op die locatie is er weids uitzicht, er bevindt zich daar geen bebouwing.

Vanzelfsprekend zijn er rondom deze drijvende woning mogelijkheden voor waterbeleving. Wilt u op uw SUP board het water op? Of wilt u een rondje varen? Er is de mogelijkheid bij de woonark een recreatievaartuig af te meren, waarmee u kunt genieten van het varen op de Utrechtse singels en grachten of u wat verder weg kunt gaan.

Met de fiets is in zo’n 10 minuten het centrum van Utrecht te bereiken. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer. In de straat en de aangrenzende straten is gratis parkeergelegenheid. De snelwegen A2, A12 en A 27 zijn goed bereikbaar.

In de buurt zijn allerlei voorzieningen aanwezig, onder meer scholen en winkels. En bijvoorbeeld het zwembad Den Hommel bevindt zich op loopafstand.

De woonark wordt comfortabel verwarmd door centrale verwarming met een combiketel. De geschilderde houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Op de buitenwanden zijn geschilderde gevelplaten bevestigd, van oudsher asbesthoudend Eternit. Het schuine dak heeft bedekking van gecoat metaalplaat.

De ark heeft een vaste ligplaats in de gemeente Utrecht, ingetekend in de gemeentelijke Havenatlas en opgenomen in het bestemmingsplan. Voor het gebruik wordt aan de gemeente circa € 650,- per jaar betaald.

Deze woonark kan op naam van de nieuwe eigenaar ingeschreven worden in het schepenregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypotheek. Gewoonlijk is een hypotheek mogelijk bij de Rabobank. Bij de verkopende woonbotenmakelaar kunt u informeren naar de mogelijkheden.

Een gunstige bijkomstigheid: er hoeft geen overdrachtsbelasting betaald te worden. Voor de overdracht dient een notaris gekozen te worden die ervaring heeft met woonboten.

Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Bij woonboten is de regelgeving en de bepaling van het aantal m2 en m3 woonruimte veelal afwijkend van woonhuizen. Het aantal m2 en m3 is bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

ANDERE AANBIEDINGEN

VERKOCHT

€ 385.000,-

Adres: Keulsekade 350
Plaats: UTRECHT
Oppervlakte: 96
Kamers: 6

Bekijk dit object »

VERKOCHT

€ 249.000,-

Adres: Zuidervaartdijk 107rood
Plaats: KROMMENIE
Oppervlakte: 62
Kamers: 3

Bekijk dit object »

BESCHIKBAAR

€ 495.000,-

Adres: Oude Engelenseweg 15
Plaats: 'S-HERTOGENBOSCH
Oppervlakte: 134
Kamers: 6

Bekijk dit object »